top of page

WAAROM ONS?

Sal blijft uitgroeien tot en populaire kite- en windsurf bestemming. Hierdoor neemt ook het aantal kite scholen (en in mindere mate windsurfscholen) toe. Bij aankomst zal je al snel veel mensen ontmoeten die kitelessen en materiaal verhuur aanbieden. Vanuit hun auto, een locatie in het dorpje of vanaf het strand. Het is gemakkelijk om te verdwalen in alle informatie die je wordt aangeboden, vooral als je een beginner bent. Het lastig om te onderscheiden welke scholen goed en veilig zijn en welke niet.

Kitesurfen

 • Onze school heeft alle benodigde vergunningen en wij zijn volledig verzekerd.

 • Ons materiaal wordt elk jaar vernieuwd voor zowel de lessen als de verhuur.

 • Wij geven les in groepen van maximaal 2 personen.

 • Elke klant heeft zijn eigen set materiaal.

 • In je eerste les (zowel bij kiten als windsurfen) begint u op het strand, maar u gaat de eerste les ook gegarandeerd het water in!

 • Wij geven les op de locatie waar de omstandigheden het beste zijn, Kite Beach or Riu Hotel Beah. Elke dag kijken we waar de condities het beste zijn, hoe de windrichting is en het niveau van onze leerlingen. Aan de hand daarvan beslissen waar we de lessen het beste kunnen doen.

 • Als je alleen bent doen we ons best om u een gelijkwaardige medeleerling te vinden om zo het meeste voordeel uit uw lessen te halen/

 • Als de omstandigheden niet goed zijn, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Daarna is de keuze aan u of u toch de les wilt nemen of niet. Wij zullen altijd eerst met u overleggen!

 • Als wij denken dat er te weinig of juist te veel wind is zullen we vanwege veiligheidsredenen de lessen annuleren. Het is ook niet de moeite waard om een les te doen waarin je weinig tot niets zult leren of waarin de condities u demotiveren met deze sport door te gaan.

 • Wij kijken voortdurend naar de weers- en windvoorspelling. Als wij denken dat u niet in staat zult zijn om een cursus af  te maken of condities beter geschikt zijn voor surfen of windsurfen zullen wij u daarvan op de hoogte brengen, zodat u zelf een beslissing kunt nemen over wat u wilt doen.

 • Naast de introductie les, waarin je wat tijd op het strand oefent, worden de daarop volgende lessen in het water doorgebracht.

 • Als u zich ongemakkelijk voelt om alleen in het water te zijn, zullen we u prive-lessen aanbevelen. De instructeur zal bij u in het water blijven totdat u klaar bent om zelfstandig te surfen.

 • Als u materiaal huurt zorgen wij ervoor dat u toegang heeft tot diverse kite maten en boards tijdens de huurperiode.

 • Onze school bestaat al 15 jaar en was de eerste onafhankelijke kiteschool op het eiland. De eigenaren en hun team weten alles over de condities, de wind en de zee, en hebben een zeer uitgebreide kennis van kitesurfen.

Elke school wordt bemand door een vriendelijk team, die hun best zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wees niet bang om eens met ons team mee uit te gaan voor een drankje of wat te eten om de dag af te sluiten. Zij wonen hier en kennen het eiland goed en geven u graag tips over andere activiteiten die u hier zou kunnen doen.

Een groot gedeelte van onze klanten komen jaarlijks terug. Ondanks onze beperkte groepsgroottes zijn we er tot nu toe altijd in geslaagd om een familie / team sfeer te behouden waarin iedere klant persoonlijke aandacht krijgt.

Als u nog niet zeker weet of wij de school zijn waar u mee in zee wilt gaan: kom langs en  probeer ons uit! Mocht het na de eerste les van een cusus of na eerste dag van verhuur niet bevallen zullen wij u het teveel betaalde bedrag terug geven.

bottom of page