top of page
Surf Zone Kite en Wind Surf School Sal is in het bedrijfsleven voor 16 jaar. De eigenaar en het team zijn oud genoeg, dus ze zijn erg goed in wat ze doen, maar jong genoeg om de ervaring aangenaam en leuk te maken. Languages: English, French, German, Dutch, Polish, Portuguese, Italian, Spanish and Creole.
Beach in front of Surf Zone

Surf Zone ​Surf Zone is de professionele kite en windsurf school in Kaapverdië, en met 16 jaar tevens ook de langst bestaande onafhankelijke kite en windsurfschool in Kaapverdië. Gelegen op het eiland Sal, bieden de Surf Zone schole privé en semi-privé lessen (2 personen per instructeur). Hierdoor kunnen wij niet alleen de veiligheid en de kwaliteit van de instructie waarborgen, maar bieden wij u ook de mogelijkheid de sport in een zo kort mogelijke tijd onder de knie te krijgen. Naast de lessen, verhuren wij een breed scala aan professioneel windsurf, kitesurf, en surf materiaal.

Lessons taught at Kite Beach or from Boat in Bay of Santa Maria

Surf Zone School:

1) 5-10 minuten lopen van overal in Santa Maria
2) Gratis bus shuttles van Melia hotels naar de voorkant van Morabeza Hotel
3) 20 min zonnige wandeling van Creola en Riu hotels naar Surf Zone

Locatie

SurfZone locatie
Surfzone heeft een school in de Baai van Santa Maria, in de beach club van het Morabeza Hotel.

Het team

Surf zone wordt beheerd en bemand door surfers met een sterk zakelijk inzicht. Ons team is een multiculturele mix van een uitstekende windsurfers, kitesurfers en surfers . Ons huidige team werkt al 7 jaar samen en biedt zodoende een zeer vriendelijke en persoonlijke sfeer. Nog belangrijker: al onze teamleden bieden de best mogelijke instructie en/of assistentie aan al onze klanten, met altijd een sterke nadruk op veiligheid.

Materiaal

Het surfzone materiaal wordt jaarlijks vernieuwd om ervoor te zorgen dat u het nieuwste materiaal kunt gebruiken. Toch behouden wij ook ons oudere materiaal (wat nog steeds in goede staat verkeerd) om zo een betaalbare prijsklasse te hanteren. In een poging om milieuvriendelijk te blijven, probeert SurfZone oud materiaal te recycleren of te verkopen aan beginners die iets goeds zoeken voor een kleine prijs om mee te oefenen op de oceaan.

Kite Lessons From a Boat

Surf zone is een van de weinige scholen in de baai van Santa Maria die kitelessen aanbiedt vanaf een boot. Vlak water, geen drukte en niet up-wind terug hoeven lopen. Deze lessen zijn perfect voor body dragging en board starts. Je kunt op deze manier lange runs doen op vlak water waarbij de instructeur altijd dichtbij is. Waarom lopen als je ook kunt kiten? Dit is luxueus kiten op zijn best!

​Waarom Kite Surf en Wind Surf
Niemand kan, bellen u, tekst u, chat, of email u! Dus je kunt vrij veel plezier hebben.
In de oceaan zijn, zonder dat je een droge suite hoeft te dragen, Je voelt je alsof je naakt bent, het is geweldig!
Je ziet waarschijnlijk schildpadden, vliegende vis en Jezus, wiens standbeeld staat in onze oceaan van Santa Maria Beach.
Het hoogje dat u krijgt is fantastisch en geeft u geen kater of leid tot een echtscheiding!

All the content on our site is original and was written by us, so if you see similar content or our exact words on other kite school web sites, please know they were taken without our permission. Cabo Verde is a little like the wild west, which means there is little we can do about it.

bottom of page