top of page

Surf Zone biedt nu yoga in de nieuwe studio Yoga Cabo Verde. Yoga is een traktatie voor je lichaam, geest en ziel. Onze yoga zal uw kracht, flexibiliteit, focus en geluk te vergroten. De lessen zullen je leren hoe je goed ademen, dit zal uw leven te verlengen.

Als je van kitesurfen, windsurfen of surfen en vinden dat de volgende dag je pijn in het lichaam en de eenvoudige handeling van het aantrekken van je broek doet pijn, onze Yoga sterk zal u helpen met dat. Het zal ook het verbeteren van uw surfen, het proces van het aantrekken van uw kleding, en de lengte van de tijd kunt u verblijven op het water.Als u niet een water maniak of een water weduwe vindt u ook genieten van onze Yoga. Onze klassen zal u verfrist, energiek en rustig gevoel. Je zal ook ontmoet andere interessante mensen.

Als onze klassen zijn klein, dus zul je eigenlijk leren yoga en onze leraren zal helpen aanpassen van uw poses en laten zien hoe poses eruit moet zien en voelen. Je hoeft niet te lopen door regen of sneeuw naar de studio. Yoga maakt het leven beter! 

Yogis on the beach squeeze.jpg
Yogis on the beach s.jpg
bottom of page